İBB başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul ve İstanbul'da yaşayan vatandaşlar zor durumda iken bir kaç dakika kamarelar karşısında poz verip oradan balıkçıya geçiyor

Elbette kimse karnını doyuramaz mola veremez diye birşey dememiz söz konusu bile olamaz. Ama İngiliz elçisi ile ne işin olur senin? Sen belediye başkanısın, başında bulunduğun belediyeyi önce yönetmen gerekmez mi?

Ekrem İmamoğlu nun paralı trolleri ile uğraşıyoruz üstelik. Yok neymiş balıkçıda değilmiş efendim yok yazın çekilmiş o fotoğraf. Neyse ki bu balıkçı tarafından doğrulandı.
Geriye cevapsız sorular kaldı. Ekrem İmamoğlu bir açıklama yapacak mı acaba İngiliz elçisi ile ne konuştuğunu ne fırıldaklar çevirdiklerini!

İttifak yaptıkları Meral Akşener ABD büyükelçileri ile görüşmeler yapar! İBB balonu çıkar İngiliz elçileri ile gizli gizli görüşmeler peşinde olur
Gizli gizli diyorum çünkü Ekrem İmamoğlu elçi ile görüşme randevum vardı evet görüştüm demiyor! Ne diyor? Bir saatlik yemek molası vermişim çok mu diyor!! Şaka gibi yemin ederim..

Bunlara oy verenlere sesleniyorum! Bunların ipi kimin elinde artık görün.. İstanbul'u felakete sürüklediğiniz gibi bunlara oy vererek Türkiye'yi gelecekte felakete sürüklemeyin. Bedelini çocuklarınız öder hemde çok acı şekilde