Sol çomar internet ortamında yalan yanlış aptalca algılar yapan solcu mal kesime denir
Buna bir kaç örnek vermek gerekirse
gördüğünüz gibi bu aptal şahıs her zaman Ak Parti'ye oy verdiğini söylüyor ve bu adama diyor yani kemal Kılıçdaroğlu ndan bahsederek asla oy vermedim vermemde diyor.
Ama profiline bakınca
algı yapmaya çalışan trolün sol çomar ın teki olduğunu anlıyoruz.
Bunun gibi sol çomarlara kesinlikle bankamatikten belediyelerden beslenen Bankamatik faresi diyoruz
Örneğin İlave TV' isimli Youtube kanalında sokak röportajları yaparak çeşitli provokatif yayınlara imza atan 37 yaşındaki Arif Kocabıyık'ın CHP'nin kadrolu bankamatikçisi olduğu ortaya çıktı.

Tabi bu ortaya çıkınca Arif denilen bankamatik faresi istifa etmek zorunda kaldı. Bankamatik faresi Arif Kocabıyık açıklaması aynen şöyle
Bankamatik faresi Kocabıyık bizzat belediye başkanının kendisine iş teklif ettiğini söyleyerek, aslında burada çalıştığını ve bu haberlerin doğru olmadığını söyledi yani adam resmen CHP nin paralı trolü olduğunu itiraf ediyor. Zaten Arif denilen bu sahtekar korkak provakatörün bu durumu sosyal medyada bazı vatandaşlar tarafından gündeme getirilmesinin ifşa edilmesinin ardından istifa etmesi herşeyi ortaya koyuyor..
İşe gitmeden aylardır para alan Bu bankamatik faresi Arifin daha önce Akdeniz Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olduğu dönemde öğrencilere şiddet uyguladığı ve Berkin Elvan hakkında küfürlü paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Sonrasında yaptığı açıklamada Kocabıyık açıklamasında, Berkin Elvan'a ilişkin yapılan küfürlü paylaşımla ilgili “hesabı kullanan diğer arkadaşlarının yaptığını” iddia ederken ve paylaşımdan yeni haberi olduğunu öne sürdü. Kocabıyık, paylaşım dolayısıyla özür diledi. Ne denli dansöz gibi kıvırıyor değil mi?
Bankamatik faresi Arif Öğrencilere şiddet uygulardı
Sendika.Org'da bir yazı kaleme alan Süleyman Kaymaz, yazısında "Arif isimli bu muhabir, yıllarca, özel güvenlik olarak biz solcu-sosyalist gençlerin mücadelelerinde öğrencileri coplamış, bazen de sivil giyinip elinde kamerasıyla öğrencileri fişlemiş bir insandır. Evet konuya biraz sert girdim ama durum böyle… Şimdi ise bu şahıs, zamanında öğrencileri fişlediği kamerası ve o kamerasıyla elde ettiği röportajlarıyla, sosyal medya üzerinden muhalif bir kişiliğe bürünerek karşımıza çıkmaktadır. Bu işte bir terslik var gibi, değil mi?" dedi.
Yani sizinde anlayacağınız gibi bu aptal provakator tek başına asla bir şeye cesaret edemiyor Kaymaz’ın yazısının bir kısmı şöyle:
Belki değişmiş olabilir diye de düşünebiliriz. Fakat ben buna inanmıyorum. Çünkü bu şahıs, örneğin, 6 Kasım 2013 YÖK eyleminde; “Parasız, nitelikli” eğitim isteyen biz öğrencilere kinle saldıran özel güvenlik ekibinin içindeydi ve ben o gün, onun kinini yüzünde çok iyi görmüştüm. Zira gözaltına alındığımda iki kişi elimi arkadan tutarken, Arif de yüzüme yumruk atıyor, kafamı otobüse doğru vurmaya çalışıyordu. Ben direnç gösterdiğimde ise diğer güvenliklerle beraber eril küfürler edip daha da saldırganlaşıyordu. Aynı şekilde diğer arkadaşıma da benzer şekilde şiddet uyguluyordu. Sorarım size hangi hukuk, hangi etik etkisiz hale getirilen kişiye vurmayı onaylar? Ki bunun adına İŞKENCE derler ve iki eli tutulmuş insanların yüzüne yumruk atmak bir görev kalıbının içine dahil edilemez. Ne olursa olsun! Zaten şahıs etkisiz hale getirilmiş, ne diye vurursun? Çünkü faşistsindir, özgür düşünen gençlere kinin vardır. İçinde yatanı dışarı yansıtmaktan çekinmiyorsundur. Öte yandan şunu söylemeden de geçmeyeyim; ekseriyetle bu Arif denilen şahıs, eylemlerde korkusundan arka taraflarda durur; ancak eli tutulan, etkisiz hale getirilen gençlere vururdu, böyle de cesaretlidir kendisi!
Son yaptığı eylem ise bankamatik faresi arifin g.t olduğu eylemlerden biridir. Arif Zafer Şahin in karşısına kameralar ile çıkarak havaalanında Zafer Şahin giderken kışkırtmaya çalışıyor.
Zafer Şahin Kamerayı bırak gel diyor ama korkak Arif arkadan seyretmekle yetiniyor
Sonra da sosyal medyada bacısı Lütfü tarafından s.... lmiş trolleri bu bankamatik faresi arifin rezil oluşunu mal mal savunuyorlar
Bankamatik faresi Arif fake hesapları
Bankamatik faresi Arif YouTube kanalının izlenmesini çok göstermek için kendine ait binlerce troll hesap açtığını heralde bilmeyenimiz yoktur. Ki zaten bunu kendi de itiraf etmiştir benim hesabım değil arkadaşların hesabı diyerek.. YouTube ve Twitter gibi yerlerde bot ve fake hesaplar kullanarak aldığı maaşı haketmeye çalışan Bankamatik faresi Arif